MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 251. Nie zapomnij o ulotkach.
Ulotki są tanie w przygotowaniu i łatwe do rozprowadzenia. Wszystko, czego potrzebujesz, to błyszczący papier kolorowy i komputer. Ulotki przydadzą się, by zareklamować Twoje potrawy, przeprowadzane promocje oraz organizowane imprezy itd. Postaraj się, by wydruk był duży i łatwy do odczytania. Możesz rozprowadzać ulotki w miejscach publicznych, pamiętaj jednak, by robić to w swojej pięciokilometrowej strefie.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | O serii

Portal www.Gastrona.pl proponuje Państwu zakup serii nowoczesnych poradników gastronomicznych, wydanych wraz z firmą Nestlé FoodServices.

Seria Poradników składa się z 15-tu pozycji dostępnych w formie e-booków, zawierających w sumie 5555 skutecznych porad.

  • Unikatowa na polskim rynku seria wydawnicza.
  • Napisana przez najlepszych amerykańskich praktyków.
  • Starannie wyselekcjonowane, skuteczne porady.
  • Wdrożenie porad zapewni zwiększenie obrotów każdej restauracji.
  • Te książki inspirują do działania!

Każdy z poradników zawiera 365 skutecznych porad dla:

  • właściciela dobrze prosperującego lokalu
  • właściciela nowego lokalu
  • inwestora chcącego założyć biznes gastronomiczny
  • szefa kuchni
  • kucharza
  • menadżera restauracji
  • barmana
  • kelnera

Z serii 15-tu poradników dowiedzą się Państwo jak:

  • znaleźć odpowiednią lokalizację dla swojego biznesu gastronomicznego (Nr 1)
  • sprzedać i kupić restaurację z zyskiem (Nr 2)
  • skuteczniej promować i reklamować swój biznes gastronomiczny (Nr 3 i 4)
  • obniżyć koszty operacyjne (Nr 5)
  • zoptymalizować koszty potraw (Nr 6)
  • skuteczniej zarządzać personelem (Nr 7)
  • kontrolować i zmniejszać koszty związane ze sprzedażą alkoholi (Nr 8)
  • maksymalizować zysk (Nr 9)
  • zwiększać zyski dzięki świetnej obsłudze kelnerskiej (Nr 10)
  • zmaksymalizować zyski z baru (Nr 11)
  • zwiększać dochody doskonale wykorzystując catering (Nr 12)
  • zwiększyć zyski optymalizując menu (Nr 13)
  • świetnie zaprojektować restaurację, urządzić jej wystrój i kupić wyposażenie (Nr 14)
  • zwiększyć zyski z deserów, przystawek i drinków (Nr 15)

Nasz dział Tele Biznesu
chętnie odpowie na każde z Państwa pytań

INFOLINIA

48 362 91 75
(koszt według stawek operatora)

Cena subskrypcji 15-tu poradników (format PDF) - 299 PLN + VAT

15 poradników dostępnych w subskrypcji:
Zamów serię



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki