MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 169. Pozwól gościom zjeść tort - ale przedtem pokaż, jak go upiec!
Lekcje poświęcone dekoracji ciast cieszą się dużym zainteresowaniem, zapewniają również dobrą zabawę. Podczas takich lekcji możesz lepiej poznać swoich gości. Pozwól im upiec ciasto i zaprosić najbliższą rodzinę na degustację.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




  




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki