MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 20. Podstawowe informacje.
Aby zaplanować dany typ budżetu, będziesz potrzebował następujących informacji:
  • Danych liczbowych z poprzedniego okresu
  • Założeń na następny okres
  • Określonych celów
  • Prostych procedur kontrolnych


  • Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
    Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


    Strona główna | Poradniki
    Poradnik nr 1
    Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 2
    Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 3
    Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 4
    Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 5
    Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 6
    Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 7
    Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 8
    Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 9
    Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 10
    Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 11
    Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 12
    Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 13
    Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu / Zarządzanie restauracją


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 14
    Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję
    Poradnik nr 15
    Większe zyski z deserów przystawek i drinków


    zobacz szczególy    zamów subskrypcję


     
    Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki