MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 251. Nie zapomnij o ulotkach.
Ulotki są tanie w przygotowaniu i łatwe do rozprowadzenia. Wszystko, czego potrzebujesz, to błyszczący papier kolorowy i komputer. Ulotki przydadzą się, by zareklamować Twoje potrawy, przeprowadzane promocje oraz organizowane imprezy itd. Postaraj się, by wydruk był duży i łatwy do odczytania. Możesz rozprowadzać ulotki w miejscach publicznych, pamiętaj jednak, by robić to w swojej pięciokilometrowej strefie.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 11
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • zwiększyć zyski ze sprzedaży
  • zaprojektować bar w Twoim lokalu
  • zapewnić gościom dobrą zabawę
  • powiększyć grono stałych klientów
  • wybrać sprzęt niezbędny do pracy przy barze
  • wybrać odpowiedni towar

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki