MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 223. Interakcje.
Pomyśl jak pracownicy, klienci oraz handlarze będą nawiązywać ze sobą kontakt. Czy otoczenie, oświetlenie oraz elementy wyposażenia sprawiają, że łatwiej będą mogli wykonywać pracę lub spożywać posiłek?

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 11
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • zwiększyć zyski ze sprzedaży
  • zaprojektować bar w Twoim lokalu
  • zapewnić gościom dobrą zabawę
  • powiększyć grono stałych klientów
  • wybrać sprzęt niezbędny do pracy przy barze
  • wybrać odpowiedni towar

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki