MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 195. Niech wykonawca wyszczególni wszystkie techniki budowania.
Niech wykonawca wyszczególni wszystkie techniki budowania, abyś wiedział jakich utrudnień (kurz, hałas, nieprzyjemne zapachy) możesz się spodziewać w restauracji. Metody mało zakłócające spokój mogą być jednak wykorzystane. Porównaj koszty z czynnikami wygody.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci


Nasi eksperci







 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki