MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 72. Zatrudnij pracowników na pół etatu.
Pracownicy zatrudnieni na niepełny etat to bardzo dobre rozwiązanie. Przychodzą do pracy wtedy, gdy ich potrzebujesz. Co więcej, zależnie od długości zmiany, pracownik taki nie musi mieć przerwy na posiłek ? a przecież taka przerwa, to tylko niepotrzebny wydatek. Pracownik zatrudniony na pół etatu nie musi mieć ubezpieczenia zdrowotnego oraz składek emerytalnych.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Wiesław Kukuła


Nasi eksperci

Wiesław Kukuła
Wiesław Kukuła
Przygodę z gastronomią rozpoczął w roku 1987 w restauracji Wierzynek, gdzie do roku 2001 pracował na stanowisku kelner.

W tym samym roku Prezes Zarządu Elżbieta Filipiak zaproponowała mu funkcję szefa cateringu a dwa lata później został w Wierzynku managerem restauracji ds. cateringu. Piastuje również stanowisko prokurenta w Grupie Wierzynek S.A. oraz jest wiceprezesem w macierzystej spółce Wisteria Sp. z o.o.

''Zarządzanie restauracją: Obniżenie kosztów operacyjnych'' to fachowy poradnik opracowany przez znawców amerykańskiego rynku gastronomicznego. Znajdą w nim Państwo 365 porad o tym, jak zaoszczędzić bez obniżania jakości. Autorzy w prostym i atrakcyjnym stylu ukazują, jak kontrolować i redukować koszty, obiektywnie spojrzeć na własną restaurację, stworzyć miłą atmosferę i odpowiedzialny, profesjonalny personel działający na Państwa korzyść oraz uchronić się przed możliwymi zagrożeniami. ''Obniżenie kosztów operacyjnych'' to pozycja obowiązkowa zarówno dla doświadczonych, jak i początkujących restauratorów. Dzięki temu poradnikowi przekonają się Państwo, że taniej może znaczyć lepiej.

Chyba każdy z restauratorów chciałby osiągnąć najwyższą jakość za jak najniższą cenę. Wydaje się to paradoksalne i bardzo ryzykowne. Należy wiedzieć, gdzie istnieje możliwość zredukowania kosztów, bowiem nie jest to sprawa dowolna. Oczywiście nauczyć się tego można metodą prób i błędów, ale czy warto, skoro w zasięgu ręki jest wspaniały poradnik?

''Zarządzanie restauracją: Obniżanie kosztów operacyjnych'' to książka napisana przez znawców najbardziej konkurencyjnego rynku gastronomicznego na świecie. Porady przedstawione przez amerykańskich autorów można bez problemu przenieść na polski grunt. 365 wskazówek dotyczy kontrolowania i redukowania kosztów, budowania idealnego, zmotywowanego personelu, pośród którego panują jasne zasady i dobre relacje, wykorzystywania nowoczesnej technologii i zachowania proekologicznej postawy. Porady te umożliwiają również uniknięcie wielu niebezpieczeństw związanych z prowadzeniem restauracji.

Książka ta jest przeznaczona dla każdego, kto chce stworzyć miłą atmosferę w swojej restauracji i jednocześnie zwiększyć zyski. Wiadomości podane są w prosty, konkretny i przystępny sposób. Zapewniam, że czas przeznaczony na lekturę nie będzie stracony.

Opiekun merytoryczny poradnika:
''Zarządzanie restauracją. Obniżanie kosztów operacyjnych.''



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki