MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 27. Weź pod uwagę możliwość dłuższego najmu.
Poproś o miesięczną przerwę w płaceniu za czynsz i zapytaj, czy jest możliwość długoterminowej zapłaty czynszowej (roczna zapłata). Zażądaj również darmowego najmu przez kilka kolejnych miesięcy, których będziesz potrzebować do przedłużenia umowy najmu. Jest to prosta i bardzo korzystna metoda negocjacyjna.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki