MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 4. Pobudzaj apetyt dodatkami do potraw.
Używaj sugestywnych przymiotników w opisie przystawek. Na przykład: Nasza cola jest podawana w zmrożonych szklankach pokrytych szronem. Umieść na stołach kolorowe zdjęcia deserów. To sprawdzone metody, by dodatki z Twojego menu zostały zauważone. Specjalne ramki do zdjęć wykonane z różnych materiałów, od akrylowych po skórzane, możesz zamówić na stronie www.armsco.com.

Porada z książki: Większe zyski z deserów przystawek i drinków
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki