MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 135. Używaj odpowiednich naczyń do różnych palników
Zarówno umieszczając wielki garnek na małym palniku, jak i mały garnek na dużym palniku marnujemy gaz. Elektryczne palniki lub też inne elementy grzewcze powinny być o 1 cal (2.54 cm) mniejsze od średnicy dna garnka.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki