MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł + VAT
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 300.
Filtry powietrza.
Upewnij się, że filtry posiadają przynajmniej 65% wydajności. Zbierając pyłki kurzu, poprawiają jakość powietrza.
Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Strona główna
|
Poradniki
|
Poradnik nr 2
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:
odpowiednio wycenić lokal
przygotować się do sprzedaży
uniknąć problemów związanych ze sprzedażą
zmienić wizerunek restauracji
sfinansować zakup
zabezpieczyć sukces i zaplanować kolejne sprzedaże
poznać zalety i wady franszyzy
spis treści
|
zamów subskrypcję
ZAMÓW E-BOOK
PROMOCJA!!!
15 e-booków za 299 PLN + VAT
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki