MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 254. Zaproponuj rabat przy dużym zamówieniu.
Wiele organizacji kościelnych zrzesza dużą liczbę wiernych. Zachęć ich do przyjścia do Twojej restauracji. Zapewnij, że masz wielką salę bankietową. Zaoferuj zniżkę dla grup liczących więcej niż 20 osób.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 8
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • planować i przewidywać wydatki
  • ustalać koszty, marże i kontrolować gotówkę
  • w odpowiedni sposób zakupić towar
  • nadzorować stan zapasów
  • kontrolować ilości alkoholu
  • zabezpieczyć się przed kradzieżami
  • odpowiednio wybierać napoje
  • zatrudniać pracowników, zarządzać oraz szkolić
  • kontrolować koszty

spis treści | zamów subskrypcję
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki