MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 234. Rozdawanie produktów żywnościowych.
Personel powinien używać odpowiedniej skali do przygotowywania poszczególnych porcji, to znaczy: miarek kuchennych oraz odpowiednich łyżek wazowych. Często bywa tak, że kucharze po pewnym czasie nie przestrzegają tej zasady i ''rozdają darmowe produkty żywnościowe''. W rezultacie mamy do czynienia z nadużyciem i przeładowanym talerzem pełnym jedzenia.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 8
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • planować i przewidywać wydatki
  • ustalać koszty, marże i kontrolować gotówkę
  • w odpowiedni sposób zakupić towar
  • nadzorować stan zapasów
  • kontrolować ilości alkoholu
  • zabezpieczyć się przed kradzieżami
  • odpowiednio wybierać napoje
  • zatrudniać pracowników, zarządzać oraz szkolić
  • kontrolować koszty

spis treści | zamów subskrypcję
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki