MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 247. Sprawdzanie dostawy.
Kto sprawdza zamówienia towarów podczas ich dostawy? Jeśli odpowiesz, że nikt, to może zdarzyć się, że zostaniesz oszukany i nawet tego nie zauważysz. Często bywa tak, że dostawcy przywożą więcej produktów niż było zamówione i pobierają w związku z tym większe opłaty niż te ustalone wcześniej.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 13
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu / Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • stworzyć menu na każdą okazję
  • zaprojektować kartę dań
  • wzmocnić sprzedaż przez marketing
  • zachęcić do zakupu dań
  • promować wybrane potrawy
  • ustalać ceny
  • wyliczać koszty

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki