MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 258. Możliwość wyboru porcji posiłku.
Nie każdy gość restauracji chce dostać pełne danie ze wszystkimi składnikami na talerzu. Wiele gości preferuje mniejsze porcje mięsa, więc zaoferuj im taką możliwość, oczywiście po niższej cenie.

Porada z książki: Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 9
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • planować zyski i kontrolować koszty
  • stworzyć profesjonalny biznes plan
  • wykorzystać sztuczki marketingowe dla zwiększenia zysku
  • analizować i klasyfikować ilość sprzedawanych dań
  • skutecznie ustalać ceny
  • zamienić słabe strony restauracji na atuty

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki