MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 196. Określ w umowie surową karę za przekroczenie terminu.
Określ w umowie surową karę za przekroczenie terminu, a tym samym przysporzenie kłopotu. Ustal także wszystkie daty wykonania poszczególnych prac.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 9
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • planować zyski i kontrolować koszty
  • stworzyć profesjonalny biznes plan
  • wykorzystać sztuczki marketingowe dla zwiększenia zysku
  • analizować i klasyfikować ilość sprzedawanych dań
  • skutecznie ustalać ceny
  • zamienić słabe strony restauracji na atuty

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
Pobierz bezpłatny fragment poradnika
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki