MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 79. Czy monitorujesz wykonywanie opłat pocztowych?
Czy kontrolujesz wszystkie opłaty pocztowe związane z Twoją restauracją? A może niektórzy pracownicy włączają do Twoich opłat również swoje osobiste rachunki, na przykład za telefon? Kto ma dostęp do Twoich znaczków pocztowych?

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Wpisz dane, aby nieodpłatnie pobrać fragmenty poradników. Link do darmowych porad zostanie wysłany na Twój adres mailowy.

* imię: 
* nazwisko: 
* stanowisko: 
* województwo: 
* e-mail: 
* nr kontaktowy: 
* Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych wyłącznie do celów CTI Media oraz przyjmowanie materiałów promocyjnych drogą elektroniczną, w myśl ustaw: "O ochronie danych osobowych" z dnia 29.08.1997 r. i "O świadczeniu usług drogą elektroniczną" z dnia 18.07.2002 r.

Pola oznaczone * są wymagane


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki