MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 206.
Ręczne porcjowanie.
Wymaga ono nalewania alkoholu do kieliszka z miarką lub do specjalnej miarki. Metoda jest bardzo popularna i daje dobre efekty finansowe.
Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Wpisz dane, aby nieodpłatnie pobrać fragmenty poradników. Link do darmowych porad zostanie wysłany na Twój adres mailowy.
*
imię:
*
nazwisko:
*
stanowisko:
*
województwo:
Dolnośląskie
Kujawsko-pomorskie
Lubelskie
Lubuskie
Lódzkie
Małopolskie
Mazowieckie
Opolskie
Podkarpackie
Podlaskie
Pomorskie
Śląskie
Świętokrzyskie
Warmińsko-mazurskie
Wielkopolskie
Zachodniopomorskie
*
e-mail:
*
nr kontaktowy:
*
Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych wyłącznie do celów CTI Media oraz przyjmowanie materiałów promocyjnych drogą elektroniczną, w myśl ustaw: "O ochronie danych osobowych" z dnia 29.08.1997 r. i "O świadczeniu usług drogą elektroniczną" z dnia 18.07.2002 r.
Pola oznaczone
*
są wymagane
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki